Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Småmatbedrifter slår igjennom og våger å spørre hvor veien ligger

2023-11-14

Kjæledyrfôrindustrien har et stort markedspotensial og brede utviklingsmuligheter. Fremme av urbanisering, de økende emosjonelle behovene til "tom reirungdom", aldrende befolkning og DINK-familier, samt forbedring av kjæledyrfamiliestatus, er hovedfaktorene som fremmer den kontinuerlige utvidelsen av Kinas kjæledyrmarked. De siste årene har storstilt kapitalintervensjon blitt en akselerator og booster for å akselerere utvidelsen av kjæledyrmarkedet. Vi forventer at dyremarkedet i Kina vil være omtrent 149,7 milliarder yuan i 2017, og nå 281,5 milliarder yuan i 2020, og CAGR fra 2017 til 2020 vil nå over 23 %. Som det største segmenterte markedet forventes kjæledyrmat å ha et marked på nesten 100 milliarder yuan i 2020, med brede utviklingsutsikter.

Å trekke på vellykket utviklingserfaring og kombinere interne og eksterne krefter for utvikling. Gjennom å studere utviklingsbanen til internasjonalt anerkjente kjæledyrfôrselskaper, har vi funnet ut at deres suksess er et resultat av de kombinerte kreftene av endogene og eksterne faktorer, som ikke kan skilles fra de tre nøkkelordene produkt, markedsføring og merkevare. Bedrifter opprettholder vitaliteten til produktene sine og reagerer på stadig skiftende markedskrav ved å sikre mattrygghet og kontinuerlig forskning og innovasjon; Både online og offline kanaler vektlegges, mens tradisjonell innovativ markedsføring vektlegges. Gjennom kommunikasjon med forbrukere økes innflytelsen, markedsandelen og kundenes fasthet. Kombinasjonen av produkter og markedsføring, ved bruk av merkevarestrategier og fusjons- og oppkjøpsmetoder, for til slutt å oppnå etableringen av et privat merke. Forlengelsesfusjoner og oppkjøp fungerer som en booster for å akselerere denne prosessen.


Kinesiske kjæledyrfôrbedrifter har potensial til å slå gjennom, og høykvalitetsprodukter har stort vekstpotensial. På grunn av inntoget av nye kjæledyreiere på markedet, lav merkelojalitet til kjæledyreiere i Kina og nye muligheter brakt av den blomstrende e-handelen, tror vi at kinesiske kjæledyrselskaper har gode muligheter til å bryte det eksisterende monopolmønsteret til utenlandske foretak . Bedrifter kan fokusere på å etablere egne merkevarer ved å engasjere seg i differensiert produktkonkurranse samtidig som de sikrer produktkvalitet, og ved å fokusere på innovative markedsføringsmodeller i e-handelskanaler. I fremtiden vil det definitivt være lokale virksomheter i kjæledyrnæringen som kan konkurrere med utenlandske virksomheter. Vi er fullt optimistiske med tanke på utviklingspotensialet til selskaper som allerede har merkevarer, kanaler og produkter. Investeringsstrategi: Fokuser på å anbefale foretak med produktstyrkefordeler som allerede har oppnådd bemerkelsesverdige resultater innen innenlandsk kanallegging, produktmarkedsføring og merkevarebygging.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept