Hjem > Nyheter > Bedriftsnyheter

Hvordan velge god hundemat? Yinge-påminnelse: 5 viktige punkter å være oppmerksom på

2023-11-16

Hundemat, som stiftfôr for hunder, er en bekymring for mange ekskrementer. Så hva slags hundemat er bedre for hunder å spise, ikke bare for å møte deres daglige ernæring, men også for å være kostnadseffektivt?


De siste årene har flere og flere kjæledyr kommet til folks syn, og stadig mer hundemat har gradvis blitt introdusert. Mange kjæledyreiere er også plaget av det store utvalget av hundemat og vet ikke hvordan de skal velge, hovedsakelig fordi de ikke er sikre på hva hundene deres trenger mest. Så, hvordan bør kjæledyrseiere velge fra mange merker av hundemat?


Deretter har redaktøren organisert kunnskapen om hvordan man velger hundemat for alle fecal shovelers, som kan startes fra følgende grunnleggende faktorer.


Alder, kroppstype og rase


Valper er rundt 1 år gamle, voksne hunder er 6 til 7 år gamle, og eldre hunder er 7 til 8 år gamle. I henhold til kroppsstørrelse kan den deles inn i små hunder, mellomstore hunder og store hunder. Variasjonsmessig finnes det Teddy, corgi, Jinmao osv. På grunn av behov for vekst og utvikling har unghunder stor etterspørsel etter kalsium og fosfor, mens voksne hunder har høye krav til protein, mens eldre hunder tar hensyn til elementene i ingrediensene deres.


Smakelighet


Hunder, som mennesker, har ting de liker å spise, men også ting de ikke liker å spise. Det er kjøpt inn litt hundemat, og hunden liker det kanskje ikke.


Ingrediensliste


Dette er et avgjørende skritt. Ved kjøp bør du lese nøye gjennom ingredienslisten på emballasjen for å se om ingrediensene passer til din egen hund. Vær også oppmerksom på produksjonsdato og holdbarhet.

www.sdyinge.com

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept